KASTAMONU ÇATALZEYTİN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sona Erdi!

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sona Erdi!

Değerli idarecilerimiz,Öğretmenlerimiz, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

 

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılını ilçemizde  sorunsuz, başarılı  bir şekilde tamamlamış olmanın onurunu yaşiyoruz. Bu başarının mimarı olan eğitim yöneticilerini, öğretmenlerimizi, çalışan personellerimizi, taşıma şöförlerimiz velilerimizi ve geleceğimizin teminatı göz bebeğimiz öğrencilerimizi en içten duygularımla kutluyorum.

        

Değerli Veliler,

 

Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız.

Çocuklarınızın başarısızlığını problem yapmayın, başarılarını da abartmayın. Karnenin bir sonuç olduğunu unutmayın. Problemlerinizi bir aile sıcaklığı içinde çözmek, çocuklarınızın başarısını hep beraber paylaşmak en büyük arzumuzdur.

        

Sevgili Öğrenciler;

 

Başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir faktördür. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir. Ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır.

Başarılı olmanın belkide en önemli aşaması kendine güvenmedir.

Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur.

 

Eğitim Ordumuzun Yılmaz Neferleri Değerli Öğretmenlerimiz; 

 

Eğitimdir ki bir milleti hür bağımsız, şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Gazi Mustafa Kemal Atatürk '' Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. '' diyerek her biri ayrı bir kıymet olan fedakar, özverili, idealist öğretmenlerimizin ne  kadar kutsal bir görevi ifa ettiğini vurgulamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan şube müdürüme, idarecilerimize, öğretmenlerimize, tüm personelimize teşekkür ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve huzur içerisinde bir tatil geçirmelerini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. 

 

Sedat Ünal                     
Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

17-06-201917-06-201917-06-201917-06-2019

Atatürk Bulvarı ,Hükümet Konağı, No 66 Çatalzeytin/KASTAMONU - 0 366 516 17 27

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.